Blogul Pompierii Timisoara – 2 ani de la lansare!

Blogul  Pompierii Timișoara apărut într-un alt disign în sprijinul comunității – activitate de voluntariat, mai multe informații pe linkul de mai jos:

http://pompieriitm.wordpress.com/

Scopul blogului este ca persoanele din afara sistemului să cunoască mai bine  activitățile pompierilor profesioniști și voluntari timișeni în situații de urgență.

De menționat faptul că la vremea respectivă blogul era in premieră in rândul oamenilor focului din România cum a scris și presa.

Pe blog mai apar informații despre prevenirea situațiilor de urgența (incendii, inundații, cutremur, descarcerare) respectiv Campania națională de informare și  educatie preventivă inițiate de I.G.S.U. și  E-ON   România „Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale!”; obligații ale autorităților locale în domeniul situațiilor de urgență, concursuri ale cercurilor de elevi, pompieri, voluntari si profesioniști; intervenții ale pompierilor profesioniști,  S.M.U.R.D., activități de voluntariat, istoric pompieri, cursuri in domeniul   situațiilor de urgența, galerie media….

Nu în ultimul rând a se vedea o serie de linkuri despre activitățile pompierilor din Europa și alte țări.

.

Mediatizarea activității pompierilor timișeni în stil occidental  pe blog, Facebook, Twitter …,

În activitatea de zi cu zi este foarte important prevenirea situațiilor de urgență, care se poate realiza cu bani puțini. Ca noutate materialele de pe blog pot fi accesate de ori cine din țară și din lume indiferent de vârstă care este conectat la internet și dorește să se pregătească, informeze sau să se documenteze.

Blogul este destinat nu doar acelor oameni minunați care, în virtutea nobilei meserii pe care și-au ales-o, luptă pentru salvarea vieții semenilor lor, ci și celor care sunt respectați, de cele mai multe ori, anonimi.

            Președinte

Lt.col.(r) ing. Mirel Opris

Tel.0744604713

E-mail: oprismirel@gmail.com,

Reclame

Mulțumesc pentru vizită, scrieți un mesaj pe blog.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s